Intensivutbildning

Vår intensivutbildning

Vi erbjuder idag två olika upplägg på intensivutbildning.

Individuell intensivutbildning

Individuell intensivutbildning innebär att man gör hela utbildningsprocessen precis som vanligt, skillnaden är att utbildningen är under en kortare tid, fast anpassad utifrån dina förutsättningar.

Läs mera om individuell intensivkurs

Intensivutbildning i 2 veckor

Vi planerar hela din utbildning under 2 veckor och hjälper dig med allt du behöver. Eftersom utbildningen kommer vara väldigt intensiv, ser vi helst att du enbart fokuserar dig på din personbilsutbildning under dessa veckor.

Läs mera om vår intensivkurs i 2 veckor

Viktigt att tänka på

Viktigt att tänka på när du planerar din intensivutbildning är att du både har tid för körlektioner och möjligheten att plugga teori samtidigt. På trafikskolan har vi teorikvällar som man kan gå på men det är inget krav.
Däremot ligger det mycket eget ansvar och det är viktigt att du tillgodoser dina teorikunskaper ordentligt. Det är alltså viktigt att du pluggar intensivt hemma.
Förutom teorikvällar erbjuder vi på trafikskolan körkortstester via elevcentralen. Elevcentralen fungerar som ett hjälpmedel både för dig som elev och som handledare. Via elevcentralen kan du se dina kommande körlektioner, registrerade körlektioner, boka/avboka lektioner, se din teoristatus samt hur du ligger till med din praktiska utbildning.

Boka en testlektion

För att du på bästa sätt ska tillgodogöra dig en intensivkurs är det bra om du har körvana sedan tidigare.
Vi rekommenderar att du bokar en testlektion, då blir det lättare att anpassa och bedömma din utbildning.

STR

I över 50 år har vi erbjudit körkortsutbildning i Danderyd